indigo-v3.png

Here is a description of your company. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dapibus, felis id malesuada blandit, turpis lacus vehicula risus, quis rhoncus libero.


Raseda Pinterest vol 1.

Raseda Pinterest vol 1.

Vahelduseks oli üks täiesti igav nädalavahetus. MUEL veetis terve nädalavahetuse semudega toimetades ja mina istusin kodus, diivanil, meie pisikese kutsu ja kassiga.

Mul ei olnud vaja tegeleda ühegi küsimusega seoses rasedusega. On tekkinud vaikuse hetk. Enne tormi?

Mureks oli UEBlogi. Millest kirjutada? Kõik on ju kenasti. Konflikt puudub. Jube jama küll eksole? 

Kahe triibu nägemisest alates olen ma istunud pidevalt Pinterestis. Ideid raseduse ajaks, beebi ajaks, kodu jaoks, söögi jaoks ja kõike muud, mis ühele tulevasele emale võiks kasulikuks osutuda.

Täna ma jagangi Teiega mõningaid ideid, mida ma sealt olen leidnud. Salvestatud pinne on mul liiga palju, et neid kõiki siin välja tuua, kuid mõned märkimisväärsemad jõuavad kenasti galeriisse. 

Mõtlesin, et teen ka UusEluBlogi jaoks eraldi pinteresti kasutaja, kuid selle käivitamisega läheb aega, sest pean nüüd kõik need pinid sinna üle vedama :) Annan märku, kui seda jälgida saab !

 

Riietus on minu jaoks oluline. Ma ei ole mingi moeblogija ega tahagi seda olla, aga ma tahan käia hästi riides ning ma riietun vastavalt oma kehale ning iseloomule. Varsti kasvab kõht korralikuks. Ma ei kujuta ette, kas ma hakkan spetsiaalselt rasedatele mõeldud riideid ostma, aga ma tahaks olla rase, kes näeb hea välja. See ajutine pallike ei takista hea väljanägemist. Mõned näited, kuidas nii vabal ajal, tööl olles kui ka viisakamal üritusel rasedana hea välja näha :

 

Mitte, et ma sooviks mingi fitness emme olla, aga natukene trenni ei tee paha. Ma armastan süüa, kuid soovin ka hoida enamvähem figuuri. Rasedus ei ole vabandus lasta end täiesti lõdvaks ja las see tagumik suureneb. Ma tahan olla ilusa kõhuga ilus rase.  Kirjutasin hiljuti oma Myfitness koduklubisse ning uurisin, kas nad pakuvad ka rasedatele mõeldud treeninguid. Vastuseks, et ei paku. Rasedatele leiab Tallinnas (ma ei tea olukorrast teistes linnades) joogatunde. Ma tean, et jooga on nüüd peaaegu sama populaarne, kui jooksmine, aga minule see ei sobi. Ma olen proovinud joogat - pole minu tassike. Rühmatreeningud, vot need mulle meeldivad. Rühmatreeningutes ma näen vaeva ja naudin seda trenni, olen tavaliselt ainuke lollakas kõrvuni naeratusega higi otsaesiselt tilkumas. Rasedana sooviksin ma koos teiste rasedatega käia mõnes kasulikus ja aktiivses taolises trennis. Kui ei saa, tuleb ise teha. 

trenn.jpg

Trenn tehtud, sobivad riided seljas, nüüd on  aega mõelda igasugustele muudele beebiga seotud vajalikele ning ka mitte nii vajalikele asjadele. Näiteks nagu häll ja mähkimine.

 

O-bjekti vildist rippuv häll. 100% naturaalsetest materjalidest. Reageerib beebi igale liigutusele ning rahustab teda tema enda liikumisest tekitatud kergete kiigutustega. Hinnaks fantastiline 2000 eurot + . Aga kellel rahakott võimaldab, siis osta …

O-bjekti vildist rippuv häll. 100% naturaalsetest materjalidest. Reageerib beebi igale liigutusele ning rahustab teda tema enda liikumisest tekitatud kergete kiigutustega. Hinnaks fantastiline 2000 eurot + . Aga kellel rahakott võimaldab, siis osta SIIT. Minu jaoks on see pilt rohkem ideeks. Miks mitte DIY kiikuv häll oma beebile?

Bybo Nathi Mähkimisalus. Hind on ulmeline 316 eurot pluss saatmiskulu, aga ... unistada ju võib.  Osta SIIT.

Bybo Nathi Mähkimisalus. Hind on ulmeline 316 eurot pluss saatmiskulu, aga ... unistada ju võib.  Osta SIIT.

 

Eestis on ju loomulikult beebipoed, kust leiab kõik beebi jaoks vajaliku, kuid hetkel ma mööda neid poode veel ei liigu. Mul pole sellist kõhtugi, et ma julgeks beebipoes jalutada ja asju näppida. Vanemate pakkide jaoks asjade ostmine oli niigi stressirohke ja ma tõesti tundsin end nendes poodides ebamugavalt. Varsti aga on see aeg, et peab käima. Peab vaatama ja uurima, mida pakutakse. Kogu selle poodlemise muudab lihtsamaks see, et mul on vähemalt mingigi eeltöö tehtud. Võtkem näiteks vankrid, see on ilmtingimata vajalik! Olen vaadanud vist juba sadu erinevaid variante ning leidsime MUELiga, et meie jaoks on parim 3in1 vankrikomplekt. Vankrikorv, Autoiste ning Istumisalus. Ma vaatasin Eesti beebipoodide veebilehtesid ka. Ütlen ausalt, et valik on päris hea, aga me jäime pidama kahele vankrikomplektile, millele me pole veel konkurenti Eestist leidnud. Hind on välismaisel vankril isegi saatmiskuluga odavam kui Eestist ostest (esialgsete tähelepanekute järgi). Pildid on ühe komplekti erinevatelt toonidelt/disainidelt.

 

Venicci vankrisüsteem. Hinnad alates 438eurost. Komplektis raam, vankrikorv, autoiste, istumisalus + lisad: mähkmekott, ekstra kate, vihmakate, sääsevõrk, autoistme raam, tassihoidja. Saatmiskulu 25-50 eurot. Osta SIIT või SIIT või SIIT .

Mirage vankrisüsteem. Mulle meeletult meeldib selle stiil. Hind on 3in1 süsteemi eest ~483 eurot ning saatmiskulu DPDga Usu või Ära usu TASUTA ! Vähemalt hetkel näitas mulle tasuta. Ma katsetasin selle checkouti läbi :). Valikus on 6 värvitooni. Lisadena on kaasas kott, pudelihoidja, sääsevõrk, vihmakate, jm. Ostjate tagasiside 5*. Meie valik on ilmselt see. Osta SIIT.

Veel mõningaid niisama ideid, millest ühel või teisel moel kinni haarata.

Beebi pehmemaks põrkumiseks. Patsid on vist praegu teemas. Sellele leiab palju DIY õpetusi ka pinterestist. Kasuta märksõnu: Crib Bumper DIY

Beebi pehmemaks põrkumiseks. Patsid on vist praegu teemas. Sellele leiab palju DIY õpetusi ka pinterestist. Kasuta märksõnu: Crib Bumper DIY

Seda lihtsalt peab teadma. Jah?

Seda lihtsalt peab teadma. Jah?

Okei. DockATot on lihtsalt lahe. Minu arvates ülehinnatud toode (~138 eurot), kuid mõte on super ning jällegi pinterest on DIY docatotte täis. 

Okei. DockATot on lihtsalt lahe. Minu arvates ülehinnatud toode (~138 eurot), kuid mõte on super ning jällegi pinterest on DIY docatotte täis. 

Aaaaa.... Ma armastan seda villast MOKEE moosese korvi. Korvi hinnaks on ~109 eurot, sinna on võimalik juurde tellida ka jalad hinnaga ~33 eurot ning jällegi saatmiskulu Euroopa riikides on 0.-Osta SIIT.

Aaaaa.... Ma armastan seda villast MOKEE moosese korvi. Korvi hinnaks on ~109 eurot, sinna on võimalik juurde tellida ka jalad hinnaga ~33 eurot ning jällegi saatmiskulu Euroopa riikides on 0.-
Osta SIIT.

Leidsin selle OVO söögitooli, mis on jällegi ebareaalselt kallis makstest enam kui 500 eurot, kuid... hea uudis... Britton poes ülemiste keskuses oli müügil sarnane tool (väga kobe nägi välja) hinnaga 128.- (kaupluses oli minu mäletamist mööda selle…

Leidsin selle OVO söögitooli, mis on jällegi ebareaalselt kallis makstest enam kui 500 eurot, kuid... hea uudis... Britton poes ülemiste keskuses oli müügil sarnane tool (väga kobe nägi välja) hinnaga 128.- (kaupluses oli minu mäletamist mööda sellel toolil soodushind 99.-?). Osta Brittoni tool SIIT.

See 4moms püsiva veevooluga vann on mõeldud selleks, et sinu pisikese vannivesi oleks terve vannitamise jooksul puhas ning sobiva temperatuuriga. Hinnaks on ~50 eurot, aga kahjuks ei leidnud ma ühtegi poodi, mis selle vanni Eestisse tooks. Tuleb lei…

See 4moms püsiva veevooluga vann on mõeldud selleks, et sinu pisikese vannivesi oleks terve vannitamise jooksul puhas ning sobiva temperatuuriga. Hinnaks on ~50 eurot, aga kahjuks ei leidnud ma ühtegi poodi, mis selle vanni Eestisse tooks. Tuleb leida USAs tuttav ja lasta siia saata :)

Turvalisus ennekõike. Appi tõttab Aliexpress. ~2.1 eurot 10 tk ja free shipping. Osta SIIT.

Turvalisus ennekõike. Appi tõttab Aliexpress. ~2.1 eurot 10 tk ja free shipping. Osta SIIT.

Tänan tähelepanu eest ja edukat Pinterestimist Teilegi.

Kes veel Pinterestiga tutvust ei ole teinud, siis vajuta logole.
 

Rasedakõhu kasv

Rasedakõhu kasv

Rasedana reisile. Esimesed küsimused.

Rasedana reisile. Esimesed küsimused.

0