indigo-v3.png

Here is a description of your company. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dapibus, felis id malesuada blandit, turpis lacus vehicula risus, quis rhoncus libero.


Lõõgastav päev iseendale.

Lõõgastav päev iseendale.

Lugupeetud lugejad,

Tekstis mainitud tooted, brändid ja muu on välja toodud Minu isikliku soovi ning tahte järgi. 


http://alexanhenderson-636c.kxcdn.com/wp-content/uploads/2017/09/Homestay-Getaway.jpg

http://alexanhenderson-636c.kxcdn.com/wp-content/uploads/2017/09/Homestay-Getaway.jpg

 

Alustagem kohe sellest, et mis on lõõgastav Minu jaoks, ei pruugi seda olla ka Sinu jaoks. Me oleme kõik omamoodi. Minule meeldib talv ja lumi, teisele meeldib suvi ja päike. 

Ma valmistusin vaimselt tänaseks päevaks juba terve nädala. MUELil on tekkinud viimasel ajal rutiin poistega neljapäeviti peale tööd veel lisatööd teha. (Hmm... hilised õhtud kontoris?🤔) 
Õnneks, või mõnel korral ka kahjuks, tean ma täpselt, mis nendel koosolekutel räägitakse ja üles ehitatakse. Nad on meeletult tublid ja usinad. Lisaprojektid ja ühiskonna heaks tehtavad ettevõtmised on minu poolt alati roheline tuli. Kunagi ma võibolla kirjutan nende ettevõtmisest ka, aga selleks soovin küsida mingi aeg üle, et kas see on ikka OK. 

 

 

Tänane päev siis. Minu MUEL on  ära hommikust kuni hilisõhtuni. Alustasin oma hommikut mõnusalt. Magasin sügavalt ja ei pannud tähelegi, kui MUEL mulle hommikul musi tegi ja tööle läks. Kuidas ma tean, et tegi? Ma Usun, et tegi. Ta teeb seda iga hommik. 

Toitumisteadlane ma ei ole, fitness beib ka mitte. Ma söön seda, mis mulle meeldib ja millal mulle meeldib. Mõnikord ma lähen võibolla maiustamisega liiale, aga see eest teine kord ma ei tunne üldse vajadust liialt toitu tarbida. Ma kuulan oma keha ja meelt (ehk selle tõttu ma piitspeenike ei olegi, aga So What?)

Alustasin tänast hommikut kahe supitaldrikutäie Corn Flakes'ga ja piimaga. Lisasin siia otsa mõnusa tassikese kohvi törtsukese vahukoorega (Jah, ma joon siiani kohvi. Lavazza kohvi ja see mõnus 35% Tere vahukoor. Kui te ei ole proovinud kohvikoore või piima asemel kohvile hoopis seda head ja rammusat lisada, siis proovige, see annab kohvile täiusliku sametise ideaalse maitse.)

Liikusin hommikusöögilt elutuppa ning jätkasin ühe eile alustatud värvimistööga. Teistkordne värvimine tehtud ja meel rahul. (Rasedad ei tohiks värvida ja hingata seda jne jne... Väga tore, aitäh Teile, aga ma tunnen ise ka, kui ma endale liiga teen ning ega ma nina värvipurgis ei istunud. Lisaks oli mul väga vähe värvimist ning kõike väiksem Bauhausis saada olev Vivacolori värvipurk !)

http://uberhumor.com/wp-content/uploads/2012/03/WkNaR1.png

http://uberhumor.com/wp-content/uploads/2012/03/WkNaR1.png

Pesema, riidesse ja tööle. Ma ju tavalist tööd kontoris ei tee, aga tööd teen ikka. Projekte peab olema, nii on elu ka lõbusam.

Kell 12.00 oli Postimaja Myfitnessis treening lapseootel naistele.
Ma nüüd jätaksin täpsustavad kommentaarid veel enda teada, kuid peale tänast käiku otsustasin, et Myfitness EI ole ilmselt õige koht minu jaoks ning kavatsen edaspidi käia läbi kõiksugu võimalikud rasedate treeningud, mida Tallinnas pakutakse (eeldatavasti ma päris Mustamäele ronima ei hakka, kuid mind teades, ei pruugi ka see olla võimatu.) Arvatavasti teen ma sellest ühe pikema ja kokkuvõtlikuma postituse hetkel, kui enamik kohti on läbi käidud või siis jaotan käigud pooleks ja tuleb kaks postitust. Blogisse see teema igatahes jõuab. 

Trenn on mõnus. Trenn on hea. Mõni kord lähen ma trenni suure elevusega, kuid on ka kordi, kui ma vean end sinna vastumeelselt, sest ma ei taha lihtsalt kodust ära minna - trenni lõpuks on enesetunne igatahes alati hea. Tavanaisena meeldis mulle peale trenni veeta rahulikult aega veel pesemas ja saunatades ja kui võimalik, siis basseinis ja kreemitades ja sättides jne. See on selline mõnus aeg iseendale. Nüüd ma sinna sauna ja kreemitama end ei vedanud. Otsustasin, et naudin kodust spaad.

Käisin surnuaialt läbi ja kiirelt koju. Tähelepanu! Täna on hingedepäev, kellel vaja ja võimalik, siis see nädal on aeg korrastada hauad. Kõht oli juba tühi. Tallinna Peenleib, hirve vorst ja tomativiilud. Apppppi, Kui Hea ! 
Suurelt koristada ma täna ei viitsinud ega kavatsenudki, elementaarsed asjad said tehtud selleks, et end hubaselt spaaks sisse sättida. Me elame internetiajastul. Kõik vajalik, et endale kodus ise näohoolitsust ja muud spaa tüüpi korraldada on kenasti üles leitav. Inglise keeles kindlasti leiad rohkem variante kui eesti keeles. Kahjuks. 

Väga peensusteni ma oma spaaga ei laskunud, aga samas ka ei tundnud, et seda nii põhjalikult vaja oleks. Üle pika aja nautisin näomaski. Ma olen proovinud igasugu erinevaid maske ning täna oli veel üks kasutamata Mitomo pakend, mille ma rõõmsalt käiku lasin. Selle maskiga oli ka omaette komejant. See mask oli suurepärane ning mu näonahk on praegu selle kasutamise eest väga tänulik, aga selle peale panek... Sellest peaks eraldi video tegema. See mask on toimeainetest läbivettinud õhuke pehme riie, mis tuleb oma näo peale kenasti külge sättida, vältides silmasattumist ja üritades seda mitte ära süüa. Peal püsib 20-30 minutit ja kui sa selle aja jooksul oma suud kavatsed kasutada, siis sa jäädki seda maski terve aja sättima. Mõju on aga seda kõike väärt. 

Nautisin rituaalset kehakoorimist oma absoluutse favoriidiga Ritualsilt ning maskitasin mõnusalt ka oma juukseid. Vanni mul ei ole, kuid dušš mõjus suurepäraselt ning kuigi vahepeal vesi kinni, siis boilerist sooja vee sain ikka ära kulutatud. 

Juhul, kui ma geellakki ei kannaks, siis oleksin ma siia vahele, ette või otsa lisanud veel koduse maniküüri/pediküüri. Leotad, lõikad, viilid, valid värve, proovid mustreid (minu puhul siis täppe... täppe ma suudan küüntele lisada) ja kreemitad. Selle viimaseni kavatsen ma ka täna veel jõuda.

Kõige selle vahel ja järel kirjutan ma seda postitust, kütan maja ja kuulan mõnusat Smooth Jazz kanalit Radiotunes kaudu. 

 

Minu edasine plaan on lihtne. Ma kavatsen jätkata koduseid lihtsaid naudinguid. Lõhnaküünal + veel küünlaid. Kausitäis mandariine ja viinamarju. Pakk Estrella krõpse (jess... chipsiiiid ainult mulle) ning sinna kõrvale sobivat dipikastet. Vajadusel saan ma panna käima potis popcorni (me ei oma mikrolaineahju ja ilmselt ei hakka ka tulevikus seda omama.) Tassike ning veel üks tassike ja siis veel paar tassikest teed - musta, rohelist, lillelist jne. Taustaks muusika asemel head sarjad nagu näiteks Mad Men, Grey's Anatomy, Stranger Things ja veel mõned, mida ma ilma MUELita vaatan - ühesõnaga Naistekad. Sarjade vahele Seitsmesed Uudised. 
Käes vardad ja kudumisel kindad ja müts. Veidike telefoni aega mängides ja Pinterestis olles ning guugeldades beebide asju. Lõpuks ongi käes juba aeg, et MUEL jõuab koju ja nii see päev läks. Korras. Ma tunnen end juba lõõgastunult. 

Ma arvan, et seda artiklit avades mõtlesid, et tuleb pikem hoolitsuste nimekiri ja soovitused ja näited? 
Üks eriliselt lõõgastav päev ongi Minu jaoks just selline. Mureta, vaevata ja täpselt sellise ajalise kulgemisega nagu ma ise soovin.
"Ilma Pingeta Preili UEL. "

Ma soovitan Teilegi kallid UELid, leidke endale see võimalus, et luua endale üks lõõgastav päev. Teie lõõgastus on just selline nagu Teile meeldib. Veeda see siis koristades või iluprotseduuritades, lugedes või jalutades...

Vasta küsimustele:

  • Mis tekitab Sinus rahu?
  • Mis teeb Sind õnnelikuks?
  • Mis toob Sulle naeratuse näole?
  • Milline on Sinu ideaalne keskkond?

Sellest vist peaks juba piisama, et aidata Sul mõtteid koondada. 


Lõõgastavat nädalavahetust,
Teie UEL.

Beebi asjade ostlemine... To Do or Not To Do?

Beebi asjade ostlemine... To Do or Not To Do?

II Trimester

II Trimester

0