indigo-v3.png

Here is a description of your company. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dapibus, felis id malesuada blandit, turpis lacus vehicula risus, quis rhoncus libero.


Beebivajalik - 0-6 elukuud

Beebivajalik - 0-6 elukuud

IMG_0758.JPG

Tegemist ei ole reklaamtekstiga.
Kõik mainitu on UELi poolt ise katsetatud ja oma vabast tahtest kirja pandud.

Ostsin UEle igasugu nänni, aga reaalselt vajalikuks ja kasulikuks osutusid vähesed. Päris iga mütsi ja sokki ma kirja ei pane küll aga toon välja olulisimad asjad, mis meie elu kergemaks tegid.

Kindlasti on iga UE erinev ning need, mis toimisid meile, ei pruugi toimida kellelegi teisele... Aga ehk saab inspiratsiooni või äratundmisrõõmu.

 

  • Bodid, bodid ja veel kord Bodid

    Neid kulus esimesed paar kuud ikka korralikult. Esiteks läksid need pidevalt mustaks, sest meie alles kohanesime UEga ja teiseks kasvab UE esimestel kuudel nii kiiresti, et paned ühel hommikul bodi selga ja see on üleöö väikeseks jäänud. Eelista wrap bodisid ja riideid, sest ülepea riideid oli pisikesele UEle ebamugav selga ajada.
    Shoppa näiteks H&Mist.

  • Turvahäll CYBEX CLOUD Q

    Ma ei vahetaks meie Cybex Cloud Q’d mitte ühegi teise turvahälli vastu. See on imeline ja mugav ning ilus ja ka turvaline (jah, saime kahjuks liikluses põrkamise tehtud ja see häll tõestas, et on oma hinda ja soovitusi väärt). See, et teda lamavasse asendisse saab sättida on tõeline lisaluksus. Tänu sellele hällile oli beebiga ringireisimine palju mugavam nii meile kui ka UEle.

    Osta näiteks SIIT.
    '

  • Vankrikomplekt

    Okei, ei pea kohe komplekt olema, aga nii on lihtsalt mugavam. Vankrikorvi kasutasime 5.5 kuud, nüüd läksime üle jalutuskärule. Jah, meil on ka kandekott, aga vankrita elu ma ette ei kujutaks. UEga hakkasime vankriga väljas käima juba esimesel nädalal peale sünnitusmajast koju saamist. Ma ei oleks viitsinud hakata nüüd otsima eraldi jalutuskäru. Kulutan oma vaba hetke parem blogi kirjutamisele.
    Meie EVO on saadaval jällegi Beebicenteris.

  • BabyBjörn lamamistool

    Lamamistoolide valik on meeletu. Igale rahakotile ja soovile leidub midagi. Tahtsin tooli, mis oleks ilus ja efektiivne ning mille kasutusaeg kestaks kauem kui paar kuni kuus kuud. Selle tooli kasuks mängis kõik. Oleme mega rahul ja UE on seal istunud juba umbes kahe kuusest saati. See tool on aidanud teda rahustada ja hoida tasasena, et saaksin koristada. Mingi hetk hakkasime teda selle tooliga võtma enda juurde õhtusöögilaua äärde. Väga kasulik oli osta toolile juurde ka mängukaar. *Seal toolis tuleb ka UEl kõige paremini kangem häda peale*
    Meie saime kampaaniahinnaga BB tooli Babycityst.

  • Jalgadega vann

    Alguses ostsime mothercare kokkupandava vanni, aga kuna ma ei viitsinud põrandal selle kõrval kükitada, siis vahetasime selle kiirelt välja ja ostsin jalgadega vanni. Mu selg tänab mind.
    Meie saime enda oma Ülemiste KidzOne poest. 

  • Kuulidega rõngas kõristi

    Meie kõrra-kõrra kuu on olnud UE jaoks lõbustav, rahustav ja abistav. Kes oleks arvanud, et kõige lambisemalt tehtud mänguasja ost osutub kõige kasulikumaks. Esimestel kuudel aitas see kuulikeste kõrin teda rahustada ja pakkus niisama huvi. Mingil hetkel oli ainuke võimalus UEd magama panna hoides kõrra-kõrra kuud õhus ja lastes kuulidel vaikselt veereda ja kõriseda. Hüpnoos missugune. Hiljem sai see lihtsalt tema lemmikuks närimis, kõristamis ja niisama mänguasjaks. 
    Erinevaid variante müüakse näiteks Selveris või ka BabyCitys.

  • Sophie

    Ristiema poolt UE esimene kingitus. Laps pidavat esimesena hakkama eristama täppe. Sophiel on täpid ja huvitav kuju ja ta on parajalt pehme, nurgeline ja piiksub ka. UE üritas Sophiet närida juba siis, kui ta käed veel ei allunud kontrollile ja näriminegi oli õppimata tegevus. Sophiega õppis UE haaramist ja eseme suunamist. Sophiega on tehtud nukuteatrit ja õpetatud noogutamist. Sophie on siiani lihtsalt mega hea mänguasi, mille kabjad aitavad lõualuud treenida ja kõrvad sügavad kõige paremini igemeid.
    Kuna Sophie on parim, siis saab selle peaaegu igast lastepoest k.a. Looduspere ökopoest.
    Sophie on nii lahe, et tal on ka oma kodulehekülg, kust võid lugeda tema ja ta sõprade kohta lähemalt. SIIN,

  • Peegel

    Ilmselt on igal inimesel kodus mingisugunegi peegel. Peegli taga saab UEd rahustada, lõbustada ja niisama pakkuda uudishimu rahuldamist. Meie kodus on UEd õpetatud ka peeglit näppima. Mitte, et mulle see meeldiks, kui kõik peeglid on näpujälgi täis, aga ta saab aru, et seal ei ole teine beebi, vaid tema enda peegeldus ja UE jaoks on enda ja oma liigutuste jälgimine alati huvipakkuv. Meil on ka peegliga mänguasi, kuid kõige paremini toimivad suuremad seinapealsed peeglid, kus ees saab emme süles olles peegelduse üle imestada.

  • Krabisev raamat

    UEl on juba praegu palju raamatuid, lausa pisike oma raamatukogu, aga kõige kasulikum on siiani olnud just krabisev raamat. See on pehme, seal on kontrastsed värvid ja ta teeb huvitavat heli. Esialgu on UE jaoks paeluv just see heli ning raamatu suhu toppimine, aga loodetavasti sellest saab alguse ilus raamatuarmastus.  
    Müügil RahvaRaamatus raamat AIAS ja METSALOOMAD.

  • Chicco Võtmed

     Ühed kolmest mänguasjast, mis meeldisid UEle kõige enam. Need teevad huvitavat heli, on värvilised, huvitava kujuga ja võtmete otsad on igemeid sügavate täppidega. Toimivad siiani väga hästi ja on üks enim kasutuses olev mänguasi.
    Saadaval Chicco poes.

  • Puslematt

    Saime KidzOnest ülimalt armsa puslemati, mis on mitmekülgne ja tundub, et kasulik ka pikemaks ajaks. Teda saab mitut moodi kokku panna, seal on erinevad mustrid ja eemaldatavad pusletükid. Seda on kerge puhastada ja selle kokkupandavat suurust saab sättida vastavalt vajadusele. Neid matte on saadaval peaaegu igas poes ja variante ka mitmesuguseid.

    Mulle meeldis Chippy puslematt, kuid võid leida puslemati ka näiteks Maximast või Selverist.

  • Küünetangid

    UE küüned kasvavad tohutul kiirusel. Vahel jääb küünte lõikus tegemata ning kannatajaks on muidugi minu nahk. Küünetangid on väga väga vajalikud.
    Saime TommeeTippee omad Selverist.

  • Telefonihoidik

    UEga koos olles ma muidugi üritan telefoni mitte näppida, aga ometi seda juhtub. Alguses oli ta nii tihti rinnal, et tema söögiaeg möödus telefonist Netflixi vaadates. UE jonnib süles ja vaja helistada MUELile, et küsida või rääkida mida iganes parasjagu tarvis ja sa proovi oma telefoni normaalselt kinni hoida. Arvestades, et tänapäeval on jälle moes pigem suured kui väikesed telefonid, siis telefonihoidik on telefonipäästja ja MUELi rahakotisäästja, sest selleta oleks mu telefon kukkunud korduvalt ja korduvalt ja korduvalt.
    Saad telefonihoidiku osta SIITSAMAST Uuselu poest.

 

Ongi kõik.

Need on kõige enam kasulikuks osutunud asjad peale mähkmete ja riiete ja muu taolise.  
Me üritame hoida end tagasi liigsete mänguasjade varumises, aga neid on siiski tekkinud liiga palju. Vahel meeldib poeriiulil endale midagi nii väga, aga UEle see ei sobi. Sellistel juhtudel paneme me mänguasjad, mis parasjagu kasutuses ei ole kenasti mänguasjakorvi ja proovime teinekord uuesti.

Tahaksime tulevikus hoiduda mänguasjade üleküllusest. Loodame, et suudame ka vanavanematele ja tuttavatele selgeks teha, et mitte kinkida UEle igasugu trini-träni ja kui ikka soov on väga suur, siis võiks enne meiega konsulteerida.

Jee, loodame õnnestumistele.

Teie UEL.

 

Üritused (kogu)perele?

Üritused (kogu)perele?

Eesti spaade ülevaade - Noorus Spa

Eesti spaade ülevaade - Noorus Spa

0