indigo-v3.png

Here is a description of your company. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dapibus, felis id malesuada blandit, turpis lacus vehicula risus, quis rhoncus libero.


Üritused (kogu)perele?

Üritused (kogu)perele?

Kas pole mitte huvitav, et mugavam on minna beebiga weekendile kui EV100 üldluulepeole? 

 

Miskipärast on väga raske leida nädalavahetuseks üritusi/sündmuseid, millest perega osa võtta. Eriti, kui sul on väikesed lapsed.  Hea küll, liialdan natuke. Tegelikult on variante küll - võtkem näiteks Õllesummer - väravad avatakse kell 17.00, saab süüa, juua, kontserti ja muudki meelelahutust. Weekend festivalile pääseb juba kell 14 (15) päeval ja ürituse lõpp on 23.30.  ( #peresõbralik )

Selliseid näiteid leiab veel, aga kas need on üritused, kuhu sa tahad beebi või väikese lapsega minna?  

Vihastasin hiljuti selle peale, et otsi end või lolliks, aga normaalset üritust, kuhu tahaks UEga minna, ei ole mõistlikul ajal. Nojah, on need kirbufestivalid ja laadad, aga vahel tahaks ka muud, kui ainult kaupa täis lette vaadata.  

Image source: www.ev100.ee

EV100 raames toimus Rakveres Üldluulepidu ja sellele järgnes punklaulupidu. Väga vinge. Olime just sel nädalavahetusel ka Lahemaal maal ja Rakvere on sealt kiviviske kaugusel. Luulepidu tundub mega värskendav ja huvitav. Punklaulupidu? Absoluutselt lahe - laulame vahelduseks midagi muud kui "Ta lendas mesipuu poole" (Kuigi see lugu on absoluutselt fantastiline).

Ajakava näitas, et luulepeo algus on kell 21.00. …. ????? Miks ?????

Meil on UEl keskmiselt 20.00 ööunne minek. Okei, ma saan ju panna ta vankrisse või kõhukotti, aga ausalt öeldes ei viitsi ma isegi enam nii hilja kuskile Rakverre sõita ja siis veel öösel tagasi seigelda. Ma olin nii valmis selliseks ürituseks, eeldades et see toimub mõnusalt päikeselises Rakveres keset päeva.

“Tähelepanu, tähelepanu -
Luulepeole tulge te
suured, väiksed, beebid veel.
Üheskoos nüüd luulet loogem,
rahva ette riime toogem.”
#luuletaminerokib

Nädalavahetuse üritusi otsides näeb ridamisi kutseid klubidesse ja pubidesse ning vene keelsetesse jooga ja muudesse tundidesse. Harva jääb silma mõni sündmus, mis võiks olla huvitav ja lõbustav kogu perele (samas ka mõistliku piletihinnaga või hoopiski tasuta).

Meie veedame oma nädalavahetused kodus toimetades, käime muuseumites või seikleme niisama ringi. Jalutame metsas ja rannas ning hiljuti külastasime loomaaeda... 

... see kõik on väga tore

Aga miks ei võiks mõistlikul ajal toimuda näiteks Nublu kontsert või oh-ho-hoo hoopiski Tallinn Comedy Festivali pere eri? Tavai @kapatu ja teised naljaninad ...sheeriks ehk seda  -  #comedyigalevanusele

Vahel on mul võimalus jätta UE vanaemaga ning käime MUELiga näiteks kinos. Üks õhtu oli MUEL poistega väljasõidul ning sõbrannaga mõtlesime, et läheme siis kuulame Nublut (ikkagi popp värk). Kell 01.00, kui Nublu lavale tuleb, olen mina juba nii surmväsinud, et ma ei jõua mõelda isegi silmade lahtihoidmisele. Läksingi koju, ei näinudki seda salapärast Nublut. ****. #ajabropendama

Ma olen üldse terve elu olnud see üks lollakas, kes unistab pidude normaalsest algus- ja lõppajast. Te vaid kujutage ette, et peod algavad nii ~20.00 ja lõppevad ~02.00-03.00. Lähed koju, magad ja puhkad end välja ning su järgmine päev on palju vähem raisus.  Perega või pereta.

Ma ei oska oma mõttega kuskile konkreetselt liikuda. Olen lihtsalt igavuses ja ei suuda leppida sellega, et linn on täis öiseid tegevusi ja perekondadele pakutakse vähe. Eriti pimedal ajal kevadeni välja.

Keegi ütles mulle, et mine mängutuppa.
Ära räägi mulle MUUVist ja bowlingust ja muust ... Lottemaa ja Vembu-Tembumaa on vahvad, aga beebiga pole mul üheski neis kohas väga midagi teha.  

Uue-Maailma Tänavafestival oli lahe 

AGA põhirõhk oli ikkagi kaupa täis letid. 

(Rahunege oma ostuhullusega veidi maha, praegu on paljudel rahakotis veidi üleliigset ja kõike ostetakse kokku, aga reaalselt kui kaua saab selline majanduslik kasv kesta? Ted Bauman ennustab meeletut sünget lähitulevikku. Järgmine krahh tuleb ilmselt kordades raskemalt kui 2008 aastal. Mõtle kuhu sa oma raha annad ja kas sa saad olla oma sissetulekute jätkus kindel? Seega Mina ei taha veeta oma vaba aga ülehinnatud kaubaga lette vahtides ja tundes, et no midagi peaks vist kaasa ka ostma, siis on vähemalt midagigi päevast saadud. 

Jäätisepidu olevat toimunud ühel päeva Tallinna Lauluväljakul, aga see oli see üks päev, mil meil olid muud plaanid.  

 

Tulge keegi kampa ja teeme ajurünnaku ning mõtleme välja perekondlikke üritusi,
mis oleks põnevad ka täiskasvanutele, toimuvad normaalsel kellaajal ja ei nõua paksu rahakotti.  

Milline on hea perekondlik sündmus? Mis Teie perele meeldib? 

Kas tead üritusi ja sündmusi, mis ON koguperele ja soovitad teistelegi? 

 

Seda ma siis olengi nii pika pausi järel mõelnud ja kirjutanud.

UE kasvab kiirelt, tahab püsti tõusta ja kõndida - vara veel tupsu.  

Aeg kaob linnulennul ja ma üritan end parandada ja tegutseda rohkem, aga ma ei jõua kuidagi arvuti taha, et midagi asjalikku kirja panna. Tahaksin loota, et Sina, kes sa oled minuga mõtetes kaasas käinud, ei ole mind unustanud. Olen jätkuvalt sellel lainel, et kirjutan enda jaoks tõsisematel teemadel mitte igapäevastest mähkmeseiklustest.
Püsi minuga. 

 

 

Teie UEL. 

Levinud mured imetamisel…

Levinud mured imetamisel…

Beebivajalik - 0-6 elukuud

Beebivajalik - 0-6 elukuud

0