indigo-v3.png

Here is a description of your company. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dapibus, felis id malesuada blandit, turpis lacus vehicula risus, quis rhoncus libero.


MamasHeaveni emmede paradiis ehk julgustades osa võtma.

MamasHeaveni emmede paradiis ehk julgustades osa võtma.

IMG_1542.JPG

Oleme nüüd lapsevanemad. Igasugune väljaskäimine on vaja korralikult läbi mõelda.

Suvi on täis erinevaid üritusi ja nii mõnigi neist kutsub osalema. Kahjuks kõiki kohti ei saa külastada ja kui saabki, siis on käigud ajaliselt piiratud.  Ma ei lähe UEga Vanakinno Burlesque showd vaatama, kuid ma saan minna päeval Ameerika autosid vaatama.

MUEL sai pääsmed Õllesummerile ja kuna seal astus üles nii mõnigi huvi pakkuv artist, siis tahtsime läbi käia.  Aga UE?

Peamine mure selliste ürituste puhul ongi see, et kuhu ma saan UEga vajadusel imetama või mähkima minna? Kas üritusel on ema-lapse tualett? Millised on järjekorrad? Puhtus? Jne.

On inimesi, kes ütlevad, et miks üldse on vaja beebiga kuhugi üritusele ronida?...ja neid inimesi on päris palju......Aga ole hea inimene, saa ise beebi ja istu oma toaseinte vahel ja toksi delfisse kommentaare.  Okei, päris aus olles, aastaid tagasi ma ise ka mõtlesin, et no kuidas saab beebiga kuskile suurüritusele minna, aga näe saab ja veel kuidas. 

Üritame hoida UEga koos oma elu endiselt võimalikult tegusa ja aktiivsena. Lapse saamine ei tähenda, et su elu jääb seisma! Jah, beebiga on küll minu väljas käimised pisikeste piirangutega, kuid see ei tähenda, et mul ei oleks võimalusi oma elu lõbusaks teha. Ettevõtmise asi. 

Õllesummerile minek oli  otsustatud, sest sinna oli end üles seadnud üks geniaalselt lihtne pesake - Mamas Heaven beebitelk. 

See telk oli keset suurt festivali nagu väike paradiis emadele ja beebidele. Hubane ja mugav sisustus, soe ja tervitav sissepääs, mähkimisvõimalus, imetamisvõimalus ja soovi korral lihtsalt puhkepaus melust. 

Särasilmne Sigrid uksel tervitamas - astusime sisse. MUEL ei suutnud vastu panna ning tuli ka seda “emmede taevast” oma silmaga vaatama. "Tõepoolest," arvas ta "fantastiline ettevõtmine."  Loomulikult on see alguse saanud ühe ema enda läbielamistest ning suurest tublidusest ja aktiivsusest otsustas ta midagi ette võtta ja ära teha.

Sellised inimesed on meile koigile heaks eeskujuks. Mul on ka tohutult palju mõtteid ja ideid, aga ma ei suuda end kunagi kokku võtta, et ka päriselt midagi ära teha (v.a uus elu blogi). 

Beebitelk siis.. jaaa. Nagu juba öeldud - emmede-beebide paradiis üritusmelus. Telgi keskele oli üles seatud vapustavalt ilus hiigelsuur unenägudepüüdja ja selle all lauake igasugu huvitavate testeritega, mida endale koju (või kohapeal proovimiseks) kaasa võtta. Telgi sisustuseks oli erinevate tootjate  mänguasju, tegelustekke ja palju muud. Kõik oli meeldivates toonides ja igat asja oleks tahtnud näppida (veits näppisin ka). Meie UE oli just Arg Parti poolt üles äratatud ning  hoolimata heast muusikast veidike turtsuses tujus, kuid beebitelk oli talle siiski huvitav ning põnevust pakkuv.

Tänuväärt oli Mamas Heaveni fotograaf, kes samuti telki külastajaid ootab. Ta käib üritustel kaasas (v.a. Viljandi Hansapäevad), jäädvustab ilusad hetked ja hiljem on võimalik sotsiaalmeedia kaudu ka enda pilt üles leida. Meil ei olnud UEga koos veel ühtegi perepilti ning tänu MH fotograafile saime me lõpuks endale imeilusa pildi, mida koju raami sisse panna. Telgi välialale oli tehtud ka veel eraldi imearmas laste(?) fotonurk, kust sai pisikese tasu eest fotograafi tehtud väljaprinditud foto endale ka kohe kaasa.

IMG_1539.JPG

Selline võimalus emade ja beebide jaoks väliüritusel on põhjus, miks öelda JAH ning minna kodust välja. Elu beebiga ei ole kerge, aga elamine tänu lastesõbralikele ettevõtjatele on imelihtne. Suvi on alles poole peal ning meie seiklused alles alguses. Kahjuks jäävad mõned üritused ära just seetõttu, et beebiga ei ole võimalik või mugav  osaleda, kuid see eest on lisandunud meie nimekirja nii mõnigi üritus just tänu beebitelgile.

NB! Sina, kes sa oled seotud mõne ürituse korraldamisega, siis ole hea ja tsekka mamasheaven.com ja võta nendega ühendust. Pane end kõikide nende emade olukorda, kes tahavad Sinu festarile tulla ning sinna oma hea tuju ja kaardimaksed jätta. Liigume ka vaikselt selles suunas, et koerad ja beebid on OK.

NB2! Sina, kes sa igavled kodus ja mõtled, et kuhu ma selle beebiga lähen...: Mamas Heaveni beeitelk on suvel veel järgnevatel üritustel:

Ole Mamas Heaveni tegemistega kursis ja tsekka nende Facebooki.

P.S. Mamas Heaven laseb juba tuleval nädalal (16.07-...) välja telefonirakenduse (esialgu androidile), millel on kaardistatud ka üle Eesti asuvad mähkimis- ja imetamistoad. Ma täpselt ei tea, mis see rakendus endast kujutab, aga olen veendunud, et see on igale beebi-emmele hella kasulik.

Eesti Spaade ülevaade vol 1 - Tallink Spa

Eesti Spaade ülevaade vol 1 - Tallink Spa

4. elukuu Unetus !

4. elukuu Unetus !

0