indigo-v3.png

Here is a description of your company. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dapibus, felis id malesuada blandit, turpis lacus vehicula risus, quis rhoncus libero.


Eesti Spaade ülevaade vol 1 - Tallink Spa

Eesti Spaade ülevaade vol 1 - Tallink Spa

IMG_1750.JPG

Spasse või mitte spaasse?

Otsustasin anda oma isikliku arvamuse erinevatele Spaadele. 

Tuletaks taaskord meelde, et Uuselu blogis reklaamitu ei ole tellitud reklaamtekst!
Endiselt on kõik kogetu ja kirjapandud minu enda vabal tahtel ning minu nägemuse järgi. 

Noorte aktiivsete vanematena ei suuda me kogu oma vaba aega veeta lihtsalt niisama kodus vedeledes. Meil on küll maja ja aed, mis vajavad hoolitsemist, kuid vaba aega jääb endiselt üle. Meil on maakoht, aga koguaeg sinna ei satu ning kuna tegime oma maamajakese hiljuti eriti tuule- ja külmakindlaks, siis praeguste ilmadega on seal  ka liiga palav magada. (Ning ausalt öeldes tahaks ka mingit vaheldust, mitte ainult kodu ja maakodu vahet käia...)

Kuhu siis minna beebiga?

"Nooo näiteks muuseumisse." 

Oleme käinud mitu korda ning kindlasti läheme veel, näiteks.... Lennusadamasse tahaks küll minna, aga 14eurot pilet?! - ja siis korruta see veel kahega.

  • 28 euro eest saame me MUELiga minna restorani, teha romantikat ja tellida 2 pearooga
  •  Me saaksime 28 euro eest IMAXisse filmi vaatama minna + popcorn ja jook
  • Beebile saaks soetada Fisher and Price ksülofoni
  • 28 euro eest ma ostan Rahva Raamatust raamatu "Eesti Merenduse 100 aastat" ja võtan veel teise koopia igaksjuhuks juurde.

Igatahes on meie pere lemmiktegevuseks nüüd spaatamine.

Sellega on muidugi mitu varianti, kas lubada endale luksust ja võtta ette majutusega väljasõit või käia kodukandi veekeskuses ja koju tagasi.
Meie teeme mõlemat.
Väljasõidud on lõbusad, sest kõigile  on midagi uut ja põnevat ning Eestimaa on seda väärt, et see risti-rästi läbi sõita ja erinevaid linnasid ja alevikke ja muud  tundma õppida. Oleme käinud beebiga juba mitmel väljasõidul ja majutunud spa-hotellides... nendest kunagi hiljem. 

Täna kirjutan Teile Tallink Spast. 

MUELil oli vaba esmaspäev ja tahtsime selle veeta kasulikult ja lõbusalt... Loomaaed? Liiga palav, ilmselt loomadki on päikese eest peidus ja UE ei tunneks sellest praegu veel ilmselt rõõmu. Muuseumis oleme liiga tihti käinud ja mida veel Tallinnas beebiga teha oleks? Ega väga ei ole neid kohti, kus kogu perel oleks lõbus ja põnev, eriti kui üks on alles 4.5 kuune beebi. 

Veekeskuses läheb beebiga aeg kiirelt, vanasti ei olnud meil MUELiga kunagi nii huvitav ja põnev kuskil basseinis ujuda.
Otsustasime Tallinki kasuks kuna seal on Club One kaardiga väga mõistlik hind (9.- täiskasvanu, beebid tasuta), veekeskus on küllaltki suur ja no ikkagi see hind oli mõistlik. Helistasime ette ja küsisime, kas rahvast väga palju? Ei pidavat olema. Väga hea, oleme 10 minutiga kohal.

UE oma turvahällis ärkas kenasti just kohale jõudes. Saime oma käepaelad ja astusime riietusruumi.

Esimese asjana ei jäänud mulle silma ühtegi kohta, kus võiks olla näiteks mähkimislaud. Jalutasin riietusruumi lõppu ja jõudsin wc-deni. Inva wc oli, aga seal ei olnud mähkimisvõimalust.
Sissepääsu juures oli üks laiem pink ja laste istumistool. Jäime sinna ja vahetasin UE riided selle sama pingi peal.
Kuhu ma nüüd siis oma turvahälli panen?
Meil on Cybex Cloud Q, seega ma saan selle lasta täislamavasse asendisse ning see võimaldas mul panna selle pingi alla, kuid mõnel teisel juhul oleks olnud variandiks jätta turvahäll pingi ette jalgu või siis panna kappide peale (see ei tundunud turvaline variant). Okei,las olla, lähme ujuma.

Teadagi, et enne basseinideni jõudmist tuleb läbi jalutada duširuumist. Nägin kohe, et lastevann on olemas, beebisisu ei ole olemas. Kõik dušiotsikud olid seinale fikseeritud ning ühtegi kraani ka ei paistnud.
Ma ei hakanud isegi vaeva nägema, viitsin ma sul oodata, et sealt kõrgelt dušiotsikust see vesi lõpuks selle maas asetseva vanni täidab ?! Käisin UEga koos duši all, olgugi, et see oli ebamugav meile mõlemale. 

Jess, basseinid.

Otsisime esimesena üles lastebasseini, see oli väike ja madal bassein beebisooja veega. Selle keskel oli lapsele meeldiv mullitamine ja basseini ääres ujumisrõngas ja ujumiskätised lastele. Õnneks võtsime oma beebidele mõeldud ujumisrõnga kaasa. Beebibassein on meie jaoks liiga soe, läksime tavalisse basseini, UE oli rõõmsalt oma rõnga sees ja nautis veemõnusid. Käisime õue basseinis ka ja läbikäik õuest sisse, läbi kummist kardinate, meeldis UEle tohutult.

Peabasseinis on mullivoodid (?), mullivann, veekosk ja muud. Tundus, et UEle üldiselt meeldis. Tähelepanu tõmbasid ka keskuses olevad skulptuurid.

Saunamaailm oli  meie jaoks pisut igav. Seal oli kaks aurusauna, nendest üks (kõige lõpus asuv) oli hea, hammami kuum kivi oli UE jaoks liiga soe, aga ruumis tekkiv kaja pakkus lõbu. Soome saun jäi seekord meile liiga kuumaks (UE oli juba väsinud ka). Rohkem polnudki... soolasauna ei olnud, sanaariumit ei olnud, esimene aurusaun oli liiga karm. Käisime veel paar mõned korrad basseinides ja lõpetasime.

Viimane pesemine osutus väga ebamugavaks. Vanni me tõesti ei kasutanud ja kuidagi ukerdasime end puhtaks. Tagasi riietusruumi jõudes märkasin ühes vahes veel ühte beebitooli ja siis avastasin nurga pealt pisikese sildikese, mis viitas mähkimisvõimalusele...

No tere tali.

See silt ja mähkimislaud olid nii peidus, et oleks võinud siis juba olemata olla. Igatahes kasutasin selle võimaluse ära ja sain seal UE ilusti riidesse. Tagasi meie kapi juurde ja  UE turvahälli, aga nüüdseks oli juba väsimus ja jonn tekkinud nii, et ma küll üritasin teda rahustada, kuid lõppude lõpuks tahtsin siva ennast ka riidesse saada ja minema minna... Kõrval kappide juures juba mingi naine ohkas ja ähkis meie UE jorina peale. 

Pärast seda trallitamist sain ma lõpuks aru nende riietusruumide võlust, kus on mehed ja naised koos. Meeletult mugav on ju olla lastega sellises riietusruumis, kus vanemad saavad üksteist abistada. Üksinda saab ka hakkama, aga kahekesi on kõik ikka palju etem.

 

Uuselublogi hindab Tallink Spa veekeskust 5 palli skaalal hindega 3.

  • Hind on aus (CO kaardiga).
  • Veekeskus on ilus, puhas ja beebi jaoks huvitav,
  • Saunad, duširuum ja riietusruum muudavad külastuse ebamugavaks.
Beebiga kodus...

Beebiga kodus...

MamasHeaveni emmede paradiis ehk julgustades osa võtma.

MamasHeaveni emmede paradiis ehk julgustades osa võtma.

0