indigo-v3.png

Here is a description of your company. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dapibus, felis id malesuada blandit, turpis lacus vehicula risus, quis rhoncus libero.


Saime Voksi soojakoti.

Tähelepanu!

Mulle pakuti võimalust osa võtta Voksi Eesti uute toodete esitlusest ning jagan Teiega muljeid, kuidas ma lõpuks meile normaalse soojakoti vankrisse sain.

Meil on tegelikult soojakott olemas… Muretsesin UEle eelmisel aastal (õigemini üle-eelmisel s.o. 2018 talvel) soojakoti ning ei süvenenud üldse sellesse maailma, et mida, kuidas, millest tehakse ja muud.
Peaasi, et oleks mingi kott, sest ma ei viitsinud enam tegeleda selle pleedimajandusega ja istmes oli nii ehk naa ebamugav teda nendesse mässida.

UE2le otsustasin, et on tarvis uut soojakotti…. Korralikku ja asjalikku. Puhtalt minu enda mugavuse ja ajakulu pärast ja muidugi, et ka UE2l oleks seal hea ja meeldiv olla.
Turvahälli jaoks on meil kott olemas, kuid pärast Voksi esitlust sain ma aru kui mööda ma panin ka selle koti ostuga.

Hetkel liigume me tavalise vankriga harva, kuid ikkagi olen praegu kasutanud UE2 soojustamiseks pleede ja nii 10-11 kuu pärast on ikkagi vaja normaalset soojakotti istmele. Seega Voksi esitlusele mineku võimalus oli meile õigel ajal õiges kohas.

Üldiselt olen ma skeptiline igasuguste tooteesitluste osas, sest kõik alati ju väidavad, et nende toode on see parim. Õnneks Voksi mingit suurt ülistamist oma toodetele ei teinud, pigem oli see mõnusalt hea ja informatiivne ülevaade nende toodetest üldiselt.

Näiteks sain ma teada, mida tähendab öko-tex (mind pole see kunagi huvitanud, mida see märk toodetel tähendab seega pole ka uurinud)…
Ökotex on spetsiaalne tekstiiltoodete märgis, mis tagab, et tooteid on testitud teatud kahjulike ainete suhtes ja need vastavad kindlatele piirnormidele (Loe rohkem SIIT). Voksi toodetel on see märk küljes. Väga tore teada.

UE2 oma praeguses turvahälli soojakotis higistab…. Nagu hakkas higistama oma soojakotis ka UE eelmine aasta. Põhjus väga lihtne - fliisist sisu ei ole õhku läbilaskev ning kuumab mu lapsed üle. (Me oleme niigi talveinimesed ja armastame kõik pigem jahedat ja laste riidesse panek valmistab mulle parajat peavalu. Millal on liiga vähe, millal liiga palju ja nii edasi.)
Voksi Explorer (2020) sisu on puuvilla satiinist ning puudutusele väga pehme ja hubane. 2/3 kotisisust on udusuled, kuid et hoida seljaalust soojas on seljaalune paneel täidetud naturaalse villaga, millel on omadus viia niiskus lapse kehast eemale, samal ajal aidates hoida lapse ühtlast ja mugavat temperatuuri.

Voksi ametlikul koduleheküljel on näha kogu nende mudelite valik ning kui sa ei tea, millist kotti millise kliima jaoks valida, siis iga mudeli kirjelduse lõpus on ka temperatuuri juhend ehk millise kliima jaoks antud kott sobib.

Meie jalutasime koju just selle Explorer kotiga mis on mõeldud soojema talve jaoks ja isegi, kui tulev talv peaks tulema külm, siis panen vähe soojemad riided lapsele selga ning see on meie jaoks endiselt ideaalne.

Oleme jalutanud nüüd mitu korda seda kotti kasutades ning koju jõudes on lapse käed ja jalad alati soojad ning kuklatagune ei higista.

Lisaks soojakottidele, mida Voksil on iga hooaja jaoks, on neil välja tulemas ka väga lahe kott, mida saab nii õlale panna ja beebit kanda (koti seljatagune osa on tugevdatud eemaldatava plaadiga) kui ka kasutada mängumatina või soojakotina. Kui see juba praegu müügil oleks, siis öelgu Muel mida tahes, aga koju ma selle koti tassiksin!

Ma ei ole küll teinud rohkem taustatööd ega uurinud kui palju imelisi soojakotte veel siin ilmas leidub, aga tulevasel talvel ei pea ma enam õnneks enne vankriga välja minekut laste soojustamise pärast muretsema.

…Kui tulebki tahtmine uut kotti osta, siis ilmselt seetõttu, et Voksi uute kottide värvivalik on lihtsalt imearmas.

Esitlusel näidati ka sama firma meriinovillast riidekollektsiooni, kuid ausalt öeldes ma nii kalleid rõivaid oma võsukestele selga üldjuhul ei pane… ei tekkinud ka seekord tunnet, et ikka võiks. Küll aga ei oska midagi halba nende kohta öelda, tooted olid väga ilusad ja kindlasti asjalikud. Usun, et väga paljudele võiksid need esemed kappi sobida.

Tunnen pärast seda esitlust, et olen paljude ostude osas olnud liialt tormakas. Mõned olulisimad asjad nagu turvahäll, turvaiste, soojakott ja muude taoliste esemete ost peaks olema rohkem kaalutletud.

Üldjuhul leian, et kui juba lettidele lubatakse, siis peab see ka asjalik olema?! Kellel on aega istuda foorumites ja koduleheküljelt koduleheküljele, et sorteerida kõikide nende erinevate firmade ja toodete kohta infot… et siis pärast teha plussid ja miinused ja lõpuks üks välja valida.

Pakun välja, et kõik ettevõtted, kes tegelevad beebitarvete müügiga, võiksid mõelda sellele, et teha avalikke tooteesitlusi nii näiteks korra-paar aastas - Jagada infot nende poolt pakutavate toodete kohta ja kirjeldada kenasti lahti, miks mingi toode on hea. (Olgem ausad… kui juba lubatakse müüa, siis väga halb ei saa ükski nendest ju olla!)

Maitsed on erinevad, arvamused on isiklikud ja iga inimene peaks saama ise teha valiku, mis talle meeldib ja miks.

Kuigi ma jäin Voksi esitlusega väga rahule ja olen õnnelik, et omame nüüd super head soojakotti, siis soovitan Sul kindlasti ka ise natukene uurida ja ringi vaadata, et leiad just endale sobivaima toote.

Kui tahad rohkem infot Voksi toodete kohta, siis soovitan külastada 4kids.ee Tallinna esindust Tammsaare tee 47 või Pärnus Suur-Jõe 63.

Mänguasjade minimalism

Mänguasjade minimalism

Lõpp-punkt 2 ehk Korduvsünnitus

Lõpp-punkt 2 ehk Korduvsünnitus

0