indigo-v3.png

Here is a description of your company. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dapibus, felis id malesuada blandit, turpis lacus vehicula risus, quis rhoncus libero.


Minu kolm emmekotti.

Minu kolm emmekotti.

UE on täna kolme aastane. Ühest küljest täiesti asjalik ja suur inimene - Temaga saab kõigest rääkida. Teisalt ikka veel pisikene põnn, kes vajab erilist tähelepanu ja hoolt ning emme kotis peab alati igaks olukorraks leiduma lahendus.

Noh ja lisaks on ju UE2, kes on nõksa vanem kui üks ja vajab täpselt sama palju tähelepanu.

Lapsed on ettearvamatud ja nendega vajan ma alati kotti, mis oleks multifunktsionaalne ning aitaks vedada kaasas kõikke vajalikku, sest - Asju on koguaeg väga-väga-väga palju.
(Sa pead olema valmis igaks olukorraks ja nägema nii kaugele, et paneks vabalt selgeltnägijate tuleproovi kinni.)

Ja Iga kott ei sobi emmekotiks. Ma proovisin.
(Mu emal on mustmiljon kotti, mida saan iga kell kasutada, kuid olenemata suurusest, need kõpskingakotid ei toimi.
Lõpuks on ikkagi vaja mõelda läbi, mis see täpselt on, mida ma ühelt kotilt ootan ja vajan.

Kuidas teha valikut? Millele mõelda?


Koti stiil

Mähkmekotte (emmekotte) tuleb nii erinevates suurustes ja kujudega. Sa ju tahad leida just endale sobivaima ja valikus on palju erinevaid, näiteks:

  • Seljakott

  • Tote stiilis kott

  • Väikesed reisikotid

  • Käekotid

Ruumikus.

Lapsed on küll väikesed, aga nende vajadused suured. Lisaks mähkmehunnikule on veel igasugused varuriided, snäkid ja muu, mis peab kõik ära mahtuma, kui kaheks tunniks loomaaeda jalutama minna. (Näiteks)

Kergesti ligipääsetav taskud.

Ja neid võiks olla palju.
See ei ole üldse tore, kui laps kisab ja karjub (sest tal on uneaeg), mähe vajab vahetamist ja tegemist on selle vängema kraamiga. Pistad käe kotti ja otsid niiskeid salvrätte taga kõikide nende pudelite ja paberite ja raamatute ja mänguasjade ja muu kraami vahelt. Autos.
Mega palav on.

Mugavus.

Okei tegelikult ma ise päris mugavuse järgi oma valikuid ei teinud ja emana hakkab nii ehk naa see mugavuse tunde taju kaduma, aga siiski oleks tore, kui sellepärast ei tekiks lisapingeid.

Nüüd, kui suurem osa linnukesi märgitud, tuleb teha lõplik valik.
Kahjuks ma ise ei mõelnud neist punktidest mitte ühelegi, enne koti ostmist. Sain aru nende lihtsate asjade vajalikkusest alles peale kasutama hakkamist. Loodan, et Teil läheb see kotivalik paremini, aga õnneks on minuni sattunud igatepidi vahvaid leide ja mõnest neist saadki nüüd lugeda.


HH Seljakott

IMG_2756.jpeg

See sai ostetud tegelikult sellepärast, et Muel kannab koguaeg kuhugi reisides kaasas seljakotti. Tal mahub sinna kõik ära ja see on väga mugav.
Tahtsin ka mina omale seljakotti ja valik sai tehtud puhtalt selle järgi, et ma ei leidnud mitte ühtegi ilusat seljakotti ja kuna mu lemmikvärv on roheline, siis sellest kotist mööda kõndides vaatas see kott mulle vastu öeldes: “Sa tahad mind” . Ma ostsin selle.
Täiesti kohutav emmekott.
See on ilmselt mu elu üks halvimaid oste, aga siin ta mul nüüd on. Endiselt kasutan.
Ta mahutab väga palju asju…
…aga taskuid on ainult ÜKS ja ligipääsetavus on äärmiselt halb - 1/10.
Samas, ideaalne kott selleks, kui tarvis suure kiiruga palju asju kokku pakkida (siva kotti visata). Selga ja minek.
Mulle meeldib see kott tegelikult väga. (Vaimne tasakaalutus on kahe lapsega isolatsioonis istuva magamata ema puhul täiesti OK. Täna just UEga perearsti juures kontrollis käies, soovitas teha B12 nädalane kuur. Pidi vaimsusele veidi stabiilsust tagasi andma.)

Älly Scandic - väike seljakott

Nüüd, umbes aastake hiljem, olin ma juba oma seljakoti saatusega leppinud, aga siis minu suureks rõõmuks jõudis meie koduukseni päriselt ja spetsiaalselt emadele loodud normaalne, funktsionaalne ja stiilne seljakott Älly Scandicult !

“See kott on nii pehme,” oli mu esmane reaktsioon.
Valmistatud vegannahast, ehk siis selle tõttu? (Kas vegannahk pole lihtsalt kunstnahk?) Igatahes seda tahakski paitama jääda!
Kõige suuremaks plussiks pean seda, et kotil on väga palju erinevaid taskuid. Seal, kus ma arvasin tasku olevat, see ka oli.
Lisaks on kotil sees veel mitu sügavat vertikaalset taskut, kuhu on hea varuda mähkmeid, kreemituube, sokke või muud.
Külgedel kaks taskut - üks termotasku (hoiab külma/sooja), teine lukuga tasku (mobiil, desovahend, snäkk või mida iganes muud sul vaja kaasa võtta ja mis on vajadusel kiirelt kättesaadav) ja siis veel taskuid ja veel ja igatahes mega palju taskuid on “jee”.

Kotil on täielikult avanev esikülg, mis teeb asjade leidmise lihtsaks ja ta on väga kerge.
Ma küll enam teist suurt seljakotti ei vajanud ja Ällylt valisin väikese seljakoti, kuid mahutavus on tal ikkagi väga hea. Sinna mahub ära vabalt ports mähkmeid, mitu paari varusokke ja aluspükse, snäkid, varuriided kahele lapsele ja mulle, väike või keskmine raamat, joogipudel, võtmed, niisked salvrätid, mänguasi või kaks, ja muud tilu-lilu.
Uskumatu, aga õige pakkimisega võib panna terve elu sinna kokku.
Lisaboonuseks on kindlasti paljude jaoks ka see, et kotil on kaasas rihmad, millega on seda mugav käru külge kinnitada.
Soovitan soojalt. Need Älly Emmed on loonud midagi vinget.

Kohver

Väike reisikohver, see lennukisse sobiv. Mu kõige enam kasutuses olev emmekott.

Me elame aedlinnas, meil on meri, mets, põllud, vaatamisväärsused ja muu kodule lähedal. Pole tarvidust tassida igale poole kotti kaasa. Varukindad taskutesse, varupüksid rattakorvi ja nii edasi.

Üldjuhul on meie peres nii, et kui me juba kuskile sõidame, siis kohvrisse mahub peaaegu kogu pere vajalik ära. Lisaks on seda autos hea paigutada ja teinekord ei pea isegi kohvrist asju lahti pakkima, sest kiirelt ja kergelt leiad kõik vajaliku. Pakin oma Älly ka sinna sisse ja siis on veel eriti pro.
Kohver on mu lemmik.

Teie UEL.


Mine vaata ka kindlasti Instagrami, sest üks Älly kott läheb kõikide jälgijate vahel loosimisse.


Väikelapse Lõunauinak

Väikelapse Lõunauinak

Potitreening

Potitreening

0