indigo-v3.png

Here is a description of your company. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dapibus, felis id malesuada blandit, turpis lacus vehicula risus, quis rhoncus libero.


... ! Appi ! ... Mu Näonahk ... ?!

... ! Appi ! ... Mu Näonahk ... ?!

Image source: http://www.modernman.com/wp-content/uploads/2012/10/superman510.jpg

Image source: http://www.modernman.com/wp-content/uploads/2012/10/superman510.jpg

 

Võtan meiki maha, pesen nägu, tunnen järsku nagu mu nahk oleks lihvimispaber karedusega vähemalt P100.

Jeerum, mis toimub? Koheselt hakkan läbi mõtlema kogu oma viimase aja menüüd. Mida ma sõin? Kas mul on allergia? Kas ma olen haige? Kas mul hakkas puberteet? Kas mõni näohooldustoode on mürgine?

Kui teised noorukid koolis oma vinne ja vistrikuid peitsid, jalutasin mina uhkelt juuksed hobusabas oma sileda otsaesisega ringi. Sellist asja nagu punnid või akne või muu nahamure - mul ei olnud, ei ole siiani seda kogenud. Beebipepu - just sellised mu põsed alati ongi.

Tol hetkel kraanikausi kohal nägu pestes ma tõesti mõtlesin, et hakkan järjekordselt nutma. Emotsionaalne rase nagu ma siin olen. Jooksin kõige uhkema peegli ja päevavalguslambini, et kohe korralik inspektsioon oma näole teha.

Vaadatud, uuritud, puuritud, luubitatud jne. Google time !

Jälle need hormoonid. Täiesti tavaline asi on, et raseduse erinevatel staadiumitel või su nahk hakata kummaliselt välja nägema. Aknest venitusarmideni on veel pikk list igasugu nahahädasid, mis võivad sinu keha kenasti muuta. Hormoonid pole alati üksi nendest probleemides süüdi. Sinu nahaprobleeme võivad tekitada ka närvilisus, ebatervislik toitumine, suitsetamine, alkohol, värske õhu puudus, halb nahahooldus ning ka jällegi veepuudus !

Minul oli põhiliseks mureks just rasedusaegne akne. Suured mädased punnid ? Ei, seda päris mitte, kuid tugevalt lööbeline näonahk koos mõningate pisikeste üksikute valgete otstega minipunnikestega (tulid vahelduva eduga, maks paar tükki korraga). Neid lööbeid on olnud ka mu rinnal ning õlgadel ja seljal. Vahepeal sügeleb, siis valutab, siis lihtsalt näen nii kole välja, et mina ei läe siit kodust teki alt mitte kuskile !

Hetkel on 12+5 ning mu nahk hakkab normaliseeruma. Tasa ja targu. Koos minu abiga.

Kuidas ma oma nahka aitan?

Ma üritan loomulikult teha omalt poolt kõik, et aidata oma nahal seda rasedust kergemini üle elada ning leevendada nahaolukorra seisundit.

Kõige tähtsam, et tarbin korralikult vett ning ei näpi niisama oma nägu. Nägu pestes kasutan kuivatamiseks alati NÄO kuivatamiseks mõeldud rätikut. Näo kuivaks hõõrumise asemel proovin pigem õrnalt rätikuga nägu kuivaks patsutada.

Tahaksin tuua välja mõningad tooted, mis on MIND selle aja jooksul samuti aidanud, kuid Palun ...

 Pange tähele - Inimeste nahk ning organism on erinevad ja Teile ei pruugi toimida samad asjad, mis mulle. 

Igapäevaseks näopesuks otsisin uut vahendit. Läksin Apothekasse ning konsulteerisin apteekriga. Rääkisin oma mure ära, näitasin oma näonahka ning ütlesin, et olen rase ja käimas I-trimester. Apteekeri soovitusel läksin koju Vichy Purete Thermale Näopuhastusvahuga. Sellega pesen ma kenasti igal hommikul ning õhtul oma nägu. 

Ma pole julgenud väga selle aja jooksul kasutada ka oma tavalisi kreeme ja muid mökse, kuid kuna vahepeal tundsin naha kuivust päris kenasti, siis selle jaoks on mul suurepärane kreem Biotherm Aquasource.

Meik, meik, meik.... Mu üks lemmikumaid vahendeid näo meigist vabastamiseks on Neutrogena Visibly Clear 2in1 näopuhastusvaht. Meik eemaldub nii kergesti, sobib igapäevaseks näopuhastuseks ning seda saab kasutada maskina ! I LOVE IT !

Olles oma näo üle väga mures ning armastades oma nahka, siis otsustasin lõpuks kulutada veits krõbisevat ning ostsin omale veel ühe näomaski. GLAMGLOW SUPERMUD. Mulle väga meeldib see tunne, mis on mu nahal peale Glamglow kasutamist. Ma ei oska seda tunnet kirjeldada ning eks me tunneta ka neid asju erinevalt, aga minu jaoks on see mask väga vabastav. Mu nahk tunneb end palju kergemini pärast selle maski tegemist.

Tegelikult on see maskitamine ju üleüldse päris vahva. Kombineeri maskitamine hea muusika, lõhnaküünaldega ning muude iluprotseduuridega ning ongi sul ideaalne spa õhtu. 

 

Ma suutsin oma nahka abistada vähemalt viimased 4-5 nädalat ning kuigi see ei pruukinud otseselt mu nahka parandada, siis ma leian, et need hoolitsemised ja maskitamised on kindlasti leevendanud mu olukorda. Ilma oma tugevama kaasabita oleks võinud mu nahk olla palju hullemas olukorras, kui ta oli. Nüüdseks hakkab kõik juba päris järele andma ning on lootust, et mu beebisile põsk on varsti tagasi :)

 

TÄHELEPANU ! 

Nüüd ning ka edaspidi kõikidele lugejatele teadmiseks.

Tooted, teenused või muud, mida ma oma blogis peaksin mainima ei ole blogisse ostetud reklaam ! Kõik minu mainitud tooted/teenused on minu enda vabal valikul välja toodud. Ma olen põhimõtteliselt selle vastu, et kirjutatakse reklaamartikleid, mida kahjuks teevad väga paljud. Ma võin proovida nii ühte kui teist ja viiendat, kuid minu blogisse jõuab vaid see, mida ma väärtustan või laidan läbi isikliku kogemuse !

Uus Elu Blogi on puhas blogi läbi Uue Elu Loo

Ämmaemand 1.

Ämmaemand 1.

PPV ehk pagana peavalud !..

PPV ehk pagana peavalud !..

0