indigo-v3.png

Here is a description of your company. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut dapibus, felis id malesuada blandit, turpis lacus vehicula risus, quis rhoncus libero.


Teavitamised, teavitamised ja veelkord teavitamised...

Teavitamised, teavitamised ja veelkord teavitamised...

Nädal veel ja meie vanemad hüppavad rõõmust lakke. Loodetavasti ka sõbrad.

See on esimene kord minu elus, kui ma suudan nii pikka aega hoida saladust oma vanemate eest.

Nii minul kui MUELil on vanematega väga soojad ja lähedased suhted. Kuigi MUELi vanemad on lahutatud, on tema ja ta venna suhtlus nii ema kui ka isaga väga südamlik ja soe.  Muidugi iga kord, kui kuskil istuda ja lobiseda mainitakse vähemalt korra ära, et: "Kas meie üldse kunagi lapselapsi ka näeme?!"

Rasedustesti tulemuse nägemisest alates on mul iga natukese aja tagant lahti Pinterest ideedega, et kuidas siis neile lõpuks öelda, et NÄETE KÜLL !!!

PregnancyAnnouncementPinterest (...jep.. kliki peale)

 Ei tahaks väga Ameerikat teha, aga samas on see teavitamine ju põnev. See on 1 ja ainus kord elus, kui Sul sünnib esimene laps! 

Vahepeal ma ei suutnud isegi magada normaalselt, sest ma olin üleval kuni poole hommikuni mõeldes sellele, kuidas kellelegi rasedusest rääkida. Praegusel hetkel on mul ausalt öeldes juba varjamisest ja salatsemisest kõriauguni. Tahaks lihtsalt pahvatada välja, et ÄRGE PAKKUGE MULLE KOKTEILI, MA OLEN RASE !

Suvisel ajal, kui meie niisamagi eriti aktiivne sõpruskond on veel eriti tegus, on väga raske mõelda vabandusi välja, miks ma ei taha a'la kaljult vette hüpata jne. Ma olen muidu üpris "Teeme Ära" igasuguste ekstreemsuste ja kokteilitamiste jm peale. (Ei, ma ei armasta end pidevalt purju juua... lihtsalt mõnusalt külma kokteili nautimisest ma ära ka ei ütle) Viimased korrad olen ma kenasti joonud "viina jõhvikamahlaga," aga pidevalt vaikselt mingi mahla lürpimine tüütab ka ära, kui tegelikult tahaks lihtsalt ohtralt vett ja und ja rahu.  Nädal veel ja ausus majas.

Teavitamine . 

Tuleval nädalal on muinastulede öö. Otsustasime minna maale (MUELi ema kodukohta) kogu oma suure perega. Minu vanemad, MUELi ema ja ta kaaslane ning MUELi vend oma pruudiga. Muinastulede öö on hea võimalus, kuidas tervet pere kokku saada ilma kahtluste tekitamiseta, et miks nüüd järsku me kõik siis kindlasti just see laupäev peame sinna minema jne. Küsimusi tekib vähe. Sündmus on hea. Maal on mõnus. Maal on mets ja meri. Vaikus, Ilu, Rahu. MUELi isa on oma kaaslasega sel ajal oma maal.... väheke kaugemas kandis ning temale teavitame kohe järgmisel päeval, samal ajal, kui MUELi vanaemalegi :)

Panime vanematele kokku väikesed pakikesed. Vanavanemate stardipakett.

Iga pakk sisaldab:

  • Lutt
  • 1-2 kuuse beebi riietus 
  • Kõrinaga närimisrõngas 
  • Niisutatud beebisalvrätikud

Vennaga oli keerulisem... aga kuna MUELi vend on jõhker Star Warsi fänn, tegime talle T-särgi märkimaks, et ta ikka oma FORCE teadmised edasi jagaks, olgu laps tüdruk või poiss !

Sõpradele teavitamine oli siiani veel lahtine, aga MUEL hakkas ka lõpuks rohkem huvi nende asjade osas üles näitama ja mõtles välja, et tahab ka särki. Ta pakkus, et teeme endale mingid särgid, kus nii otsekohe ei ole midagi ehk aru saada, aga teavitus on seal olemas. T-särk mingi tekstiga on ju täiesti tavaline ning kui sa lähed istud maha ja ei tee teist nägu, siis on huvitav vaadata, kes seltskonnast esimesena tekstile särgil tähelepanu pöörab ning selle välja loeb :) Sõpradele teavitamise särgi jaoks tegin wordis silmaarsti tabeli moodi teksti mille me paneme valgete tähtedega mustale t-särgile.

Minu ainsale ja parimale sõbrannale oli teavituse mõtlemine veidi keeruline. Tulevane Ristiema!!! elab välismaal - õppis seal targaks, teeb karjääri ja käib mõni kord aastas meie juures elamas, et kodu ka nautida. Ta oli just nädalake tagasi veel meie juures, aga me ei tahtnud kellelegi nii vara veel rääkida. Enne, kui ta lennujaama läks panime talle kohvrisse kaasa suure ümbriku, kus peal kirjas, et avada 26.08.2017 mitte varem, kui 19.00 (Selleks hetkeks peaks vanemad juba olema teavitatud).

Suur ümbrik sisaldas kahte väiksemat ümbrikku numbritega 1 ja 2. Ümbrikus nr 1. oli tema jaoks kenal paberil prinditud kiri, kus me esitame talle justkui kutse tulla koju ning räägime talle, kui väärtuslik ja oluline ta meie jaoks on. Ta on meie pere ! Ümbrikus nr 2. on samal ilusal paberil kutse kohtuda oma tulevase RISTILAPSEGA Märtsis 2018 ning ultraheli pilt :). 

Oleme nii elevil !!!

Teie UEL.

Proovisin seekord blogis pilte panna galeriina, mitte iga teksti pilti sinna kõrvale. Kas on parem?

Unenägude vangistuses....

Unenägude vangistuses....

Miks kõik rasedad sellest ei tea...

Miks kõik rasedad sellest ei tea...

0